Zbardhim Beyond

Zbardhim Beyond
Buzëqeshja juaj më e bardhë, vetëm në 30 minuta!
10 arsyet për zbardhjen e dhëmbëve tuaj me Beyond Command:
Heq mbetjet nga dhëmbët
Lazer profesional i zbardhimit i cili do të bëjë të mundur zhdukjen për pak
minuta të të gjitha njollave të kafes, duhanit, verës së kuqe apo të ushqimeve të
akumuluar me kalimin e kohës brenda në gojë.
1. Ndihmon në lënien e duhanit
Dëshironi të lini duhanin? Zbardhni dhëmbët tuaj dhe ju do të motivoheni në
hapin e parë drejt suksesit.
1. Siguron një buzëqeshje perfekte në ditën e dasmës suaj.
Jeni gati për t’u martuar? Si ju dhe familja juaj do të shohë një buzëqeshje
perfekte atë ditë aq speciale dhe foto të panumërta do të jenë prova.
1. Do të bëni një impresion të mirë në punën tuaj.
Ju do të keni sigurinë në buzëqeshjen tuaj fitimtare në karrierën tuaj si dhe do të
bëni një përshtypje të mire në punë apo në intervistat e punës.
1. Ju do të keni sigurine e një trajtimi të suksesshëm.
Duke përdorur këtë tip trajtimi për zbardhjen e dhëmbëve ju do të siguroheni për
kualitetin e produkteve të përdorura dhe suksesin e trajtimit.
1. Të jep dhëmbë më të bardhë.
Me kalimin e viteve dhëmbët bëhen të verdhë dhe humbasin shkëlqimin e tyre. Me
zbardhjen profesionale ata rimarrin ngjyrën e tyre origjinale dhe rezultati është i
menjëhershëm.
1. Ju do të shihni një imazh të përmirësuar.
Edhe nëse dhëmbët tuaj nuk kanë njolla të dukshme, vetëm dy seanca zbardhjeje
do t’ju japin bardhësinë e buzëqeshjes Hollivudiane.
1. Bëhet bazuar në standartet ndërkombëtare të higjenës.
Pajisjet e zbardhjes së dhëmbëve janë një përdorimshe, pra ju do të keni sigurinë
dhe trajtimin profesional si dhe sigurinë mbi shëndetin tuaj.
1. Përfitimi juaj nga një trajtim i personalizuar.
Ju do të keni sigurinë e një trajtimi korrekt. Para nisjes së procesit, doktori do t’ju
konsultojë në vendosjen e trajtimeve më eficente dhe numrin e seancaveë
nevojshme për zbardhjen.
1. Efekti i rinimit 10 vjecar.
Një buzëqeshje e bardhë rrit besimin tuaj në vetvete bazuar në rritjen e tërheqjes.