Aparat Estetik Zafiri

Aparat Estetik Zafiri
Nuk është kurrë vonë për të pasur buzëqeshjen që keni ëndërruar. Braketi estetik
i zafirit është krijuar nga kristali i pastër zafiri. Vetëm kështu mund të arrihet
kombinimi perfekt midis performancës dhe estetikës.
Aparati estetik me safir është më tepër sesa një braketë, është bizhuteria në
ortodonci.
Avantazhet që i ofron pacientit: Besim, Rezultate të garatuara, Rezistencë,
Konfort dhe estetikë ideale.

Leave a Reply