Aparat Fiks Demon

Aparat Fiks Demon
A do të ishit dakord që aparati t’ju drejtonte dhëmbët më shpejt dhe pa dhimbje?
A do t’ju pëlqente të shpëtonit të ardhurat aq të shpeshta në klinikë për
aktivizimin e aparatit ?
A do t’ju pëlqente të arrinit rezultate të shkëlqyera pa heqjen e dhëmbëve?
A do t’ju pëlqente që braketat të jenë më të vogla dhe të rrumbullakëta, që t’u
krijojnë komoditet?
Nëse përgjigja juaj është PO, atëherë duhet të pyesni mjekun tuaj ortodont, nëse
ju përshtatet teknika DAMON, ky aparat inteligjent që është revolucionar në
ortodoncinë e sotme.

Leave a Reply