Poliklinika - "Mat Dental"

Për çdo shërbim - 5 Vjet Garanci!

Lexo më shumë

Cilësia na diferencon prej të tjerëve!

Shërbime për të gjitha grupmoshat

Vizita Falas

Radiografi Falas

Specialitetet e Poliklinikes "Mat Dental"

Kirurgji

Implantologji

Ortodonci

Protetike

Endodontologji

Përse duhet të zgjidhni "Mat dental"?

Profesionistët më të mirë në Shqipëri

Materiale cilësore të çertifikuara ISO

Aparatura Gjermane, fjala fundit e teknologjisë

Lexo më shume

Ju mundësojmë pagesë me 12
këste mujore 0% INTERES

Financim 0% INTERES

Kush është themeluesi i
poliklinikes "Mat Dental"?

Dr.Sali Kurti, i dekoruar me titullin e Presidentit
të Republikës Mjeshter i Madh

Lexo më shumë

Salla e kirurgjisë dhe laboratori i klinikës “Mat dental”

Shërbim prej profesionistësh

Me mbi 40 vjet përvojë, poliklinika “Mat dental” ka në përbërje mjekët më të njohur stomatologë në nivel kombëtar. Shumica e personelit mjekësor kanë kryer specializime në vende të ndryshme të botës.

Garanci 5 vjet për çdo shërbim!

Puna profesionale dhe materialet me cilësinë më të lartë në tregun evropian janë garantuesit e jetëgjatësisë së përhershme të buzëqeshjes suaj.

Vizita & Radiografi falas!

Të gjitha shërbimet dhe të gjitha specialitetet dentare janë në një vend. “Mat Dental” e vlerëson shëndetin dhe kohën e pacientëve. Çdo konsultë dhe radiografi janë FALAS.

Urgjenca hapur 24 orë

“Mat dental” është ndër të rrallat klinika dentare që ofron shërbimin e urgjencës për çdo pacient me probleme akute, përgjatë të gjitha ditëve të javës dhe në çdo orar.

Çfarë bëjme ne

Shërbimet tona

Faktet janë të prekshme:

Statistikat tona
0% Cilësia
0 Pacientë të rregullt
0 Stafi
0 Vite përvojë
0 Pacientë të huaj

Stafi Mat Dental

Momente pune

Dr. Sali Kurti

“Dr. Sali Kurti është mjek stomatolog i talentuar dhe me një dimension tepër human”. – Presidenti i Republikës, Bujar Nishani

Dr. Sali Kurti është një nga mjekët më të mirënjohur në Shqipëri, me një përvojë 45-vjeçare në fushën e stomatologjisë. Gjatë karrierës së tij si mjek e si drejtues i shërbimit stomatologjik ka njohur shumë arritje dhe është nderuar me titujt: “Mjeshtër i madh” nga Institucioni më i lartë në vend, pikërisht nga Presidenca e Republikës së Shqipërisë, si dhe me titullin “Qytetar Nderi” nga Bashkia e qytetit të Burrelit.
Profesionalizëm 100%
Etike 100%
Garanci 100%