Zbardhim Beyond

Zbardhim Beyond

Buzëqeshja juaj më e bardhë, vetëm në 30 minuta! 10 arsyet për zbardhjen e dhëmbëve tuaj me Beyond Command: Heq mbetjet nga...

20190320153724
Riteiner

Riteiner

Retainerat përdoren në fazën finale të trajtimit ortodontik për të fiksuar dhëmbët në pozicionin e tyre të ri.

20190320152849
Aparate të Levizshme

Aparate të Levizshme

Aparatet e lëvizshme janë për fëmijët. Ato stimulojnë rritjen e nofullave, lehtësojnë drejtimin e dhëmbëve dhe korrektojnë dhe rregullojnë kafshimin....

20190320152545
Aparat Invisalign

Aparat Invisalign

Invisalign është një aparat ortodontik midis të tjerave. Ky sistem transparent dhe estetik konsiston në një seri gutierash (aligner trays...

20190320152323
Aparate Fikse Metalik

Aparate Fikse Metalik

Aparatet fikse fillojnë të vihen në moshën 12 vjeç dhe mund të përdoren tek të gjitha moshat adulte. Komponentët e...

20190320152103
Aparat Fiks Demon

Aparat Fiks Demon

A do të ishit dakord që aparati t’ju drejtonte dhëmbët më shpejt dhe pa dhimbje? A do t’ju pëlqente të...

20190320151903
Aparat Estetik Zafiri

Aparat Estetik Zafiri

Nuk është kurrë vonë për të pasur buzëqeshjen që keni ëndërruar. Braketi estetik i zafirit është krijuar nga kristali i...

20190320151426
Aparat Lingual

Aparat Lingual

Aparati estetik prej qeramike është një alternativë për ata që nuk duan t’ju duken braketat. Braketat e qeramikës përbëhen nga...

20190320151214
Aparat Estetik Qeramike

Aparat Estetik Qeramike

Aparati estetik prej qeramike është një alternativë për ata që nuk duan t’ju duken braketat. Braketat e qeramikës përbëhen nga...

20190320145624