Përse ne?

Home / Përse ne?

Pse duhet të zgjidhni “Mat Dental”?

 • Reputacioni i shkëlqyer dhe përvoja e gjatë

  Klinika “Mat Dental” është një nga klinikat më serioze dhe me reputacion mjaft të gjerë, që operon prej 25 vjetësh në Shqipëri. Ne mbajnë përgjegjësi për punën tonë dhe jo më kot, garancia për çdo shërbim është të paktën 5 vjet.

 • Cilësia na diferencon prej të tjerëve!

  “Mat dental” është klinika që ka në përbërje mjekët më të njohur stomatologë në nivel kombëtar. Shumica e personelit mjekësor kanë kryer specializime në vende të ndryshme të botës. Janë 8 mjekë, të cilët kanë kryer studimet e thelluara pasuniversitare në specialitetet: Protezë, Kirurgji Ortodonci, Terapi radiologji, etj. Janë më shumë se 12 persona të tjerë staf mbështetës, i përbërë nga ndihmësmjekë, laborantë etj.
 • Fjala e fundit e teknologjisë

  “Mat Dental” është një klinikë avangardë, që ofron risi në shërbime, në mënyrë që pacientët të ndjejnë sa më pak dhimbje dhe të buzëqeshin sa më shumë.
 • Të gjitha shërbimet në nje vend

  Të gjitha shërbimet kryhen brenda mjediseve moderne të klinikës sonë, gjë i siguron pacientit kursim të parave të kohës. Klinika “Mat Dental” ofron shërbim 360 gradë, duke mbuluar të gjithë spektrin e shërbimeve dentare, si dhe duke ofruar edhe shërbime dhe teknika inovatore, të cilat prezantohen për herë të parë tek pacienti shqiptar. Përkujdesja maksimale është detyrimi ynë për çdo pacient!

Cakto një takim

  Your Name (required)

  Your Available Services (required)

  Your Phone Number (required)

  Staffs

  Select Date

  Start (required)

  End (required)